EnglishGermanGreekHebrew
EnglishGermanGreekHebrew
ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.

Κατασκευές

Ανέγερση κτηρίων

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την ανέγερση κτηρίων από μηδενική βάση. Ξεκινώντας από την οικοδομική άδεια και τα αρχιτεκτονικά σχέδια, υλοποιούμε την κατασκευή κάθε είδους κτηρίου. Οι χρόνιες συνεργασίες μας, με όλα τα έμπειρα συνεργεία τα οποία εμπλέκονται σε μία κατασκευή, αποφέρει το επιθυμητό κατασκευαστικό και βάση οικονομικού προϋπολογισμού, αποτέλεσμα.

Ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματιών χώρων

Λόγο της παλαιότητας πολλών κτηρίων η ανάγκη μερικής ή ολικής ανακαίνισης είναι επιτακτική για αυτό και οι νέες τάσεις στον κατασκευαστικό κλάδο δείχνουν μία ραγδαία αύξηση των ανακαινίσεων σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Το γραφείο μας αναλαμβάνει ολικές ανακαινίσεις από τον αρχικό σχεδιασμό, και πάντα με την γνώμη του διακοσμητή μας, έως και την ολοκλήρωση του έργου.

Αρχιτεκτονική τοπίου

Η Αρχιτεκτονική Τοπίου αποτελεί την εξέλιξη στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για νέο σχεδιασμό του περιβάλλοντος χώρου ενός κτηρίου ο οποίος θα παρέχει υψηλή αισθητική και θα είναι εναρμονισμένος με της σύγχρονες ανάγκες οικολογικού σχεδιασμού. Βασικός παρονομαστής όλου αυτού του σχεδιασμού είναι ο οικολογικός σχεδιασμός και η λειτουργικότητα και η αξιοποίηση όλης της έκτασης, με σκοπό την αισθητική αναβάθμισης και την ανάδειξη κάθε κτηριακής κατασκευής.

Τα στοιχεία που συνθέτουν την μελέτη ενός προς διαμόρφωση τοπίου είναι:

  • η χωροταξική σύνδεση των κατασκευών και η διαμόρφωση των μεταξύ τους χώρων
  • η σωστή επιλογή είδους και θέσης  φυτών με αποτέλεσμα τους    κατάλληλους συνδυασμούς  όγκου, σχήματος και χρώματος
  • η επιλογή των σκληρών υλικών, ύφος και χρώμα
  • η προσθήκη διακοσμητικών στοιχείων και
  • η χρήση  ειδικών εφέ

Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης γίνεται η έναρξη του έργου που αναλαμβάνεται εξολοκλήρου από εμάς και χωρίζεται στα επιμέρους παρακάτω τμήματα.

  • Παρουσίαση κάτοψης
  • Φύτευσης
  • Άρδευσης
  • Προβολή φωτισμού ημέρας και νύχτας
  • Κατασκευή διακοσμητικών στοιχείων

Επίβλεψη κατασκευών

Το πιο καίριο σημείο ενός έργου είναι η διαδικασία υλοποίησης του, η οποία πρέπει να επιβλέπεται από έμπειρους μηχανικούς για την αποφυγή λαθών. Αυτή τη διαδικασία την αναλαμβάνει το γραφείο μας διεκπεραιώνοντας όλες τις φάσης ενός έργου επιδιώκοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Θερμικά – Υδραυλικά και Αποχετευτικά έργα

Πάγια και ζωτική ανάγκη κάθε ανθρώπου είναι η θέρμανση του χώρου στον οποία βρίσκεται είτε για εργασία είτε για αναψυχή.  Αυτή την ανάγκη το γραφείο μας, μέσα από πολυετή εμπειρία και μεγάλη πληθώρα έργων κάθε μεγέθους, ιδιωτικά και δημόσια, την υλοποιεί στο έπακρο. Τα έργα μας στο κομμάτι της θέρμανσης καλύπτουν όλες τις πηγές ενέργειας όπως πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμός, βιοκαύσιμο και ηλιοθερμία. Τα υδραυλικά και αποχετευτικά έργα συμπληρώνουν το κομμάτι της διαχείρισης υδάτων.

Διακόσμηση Εσωτερικών χώρων